Επίδειξη της BIOVERSAL στην Motor Oil (Hellas)

Προστέθηκε από Simon Banos στις 1 Δεκεμβρίου 2015. · No Comments · Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Κατηγορία Μπανός Συμεών, Παρουσίαση

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Share into that BigPicture-Share zone

 
Share Button

1/12/2015

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η εταιρία BIOVERSAL Intl προέβη σε επίδειξη των προϊόντων της στις εγκαταστάσεις της MOTOR OIL (HELLAS) στην Κόρινθο.

Την εταιρία εκπροσώπησαν με την παρουσία τους, ο κος Ιωάννης Αθανασίου (CEO) και ο κος Franz Kitzwoegerer (Managing Director). Επίσης παρέστησαν οι κ.κ. Τέλης Αγγελικάκης (εκπρόσωπος της εταιρείας FORMULA ΕΠΕ η οποία επιλέχθη ως στρατηγικός εταίρος της BIOVERSAL Intl στην Ελλάδα και υπεύθυνη για τις Η/Μ εφαρμογές των προϊόντων) και Χάρης Ταμπακίδης (εκπρόσωπος της εταιρείας EUROFACE).

Στην επίδειξη παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και εκπρόσωποι του κλάδου των Μηχανικών / Μελετητών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Διυλιστηρίων και του Λιμενικού Σώματος.
Χρησιμοποιώντας ως καύσιμη ύλη υδρογονάνθρακες (πετρέλαιο και βενζίνη), ο αφρός τύπου QF της BIOVERSAL κατάφερε πλήρη κατάσβεση όχι μόνο σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα κατασβεστικού υλικού, αποδεικνύοντας στην πράξη την ανώτερη ποιότητά του έναντι των άλλων αφρών της αγοράς.

Πατήστε για μεγέθυνση:

 
Το γεγονός που προξένησε εντύπωση στην επίδειξη (πέραν βέβαια του γεγονότος της πυρόσβεσης), ήταν η εκπληκτική ψύξη που πετύχαινε το προϊόν, αποτέλεσμα του ιδιαίτερου μηχανισμού πυρόσβεσης. Αμέσως μετά την κατάσβεση, μπορούσε κανείς να ακουμπήσει τη μεγάλη δεξαμενή καυσίμου με γυμνό χέρι!
Στα δύο πρώτα στάδια της επίδειξης, η κατάσβεση πραγματοποιήθηκε με φορητούς πυροσβεστήρες, ενώ  στο τρίτο στάδιο χρησιμοποιήθηκε αναμεικτήρας αφρού σε εγκατάσταση σωλήνος, χωρίς όμως τη χρήση αφρογεννήτριας (η οποία δεν είναι απαραίτητη στα προϊόντα της BIOVERSAL), παρά μόνο απλού αυλού νερού.

Την χρήση του αφρού QF της BIOVERSAL Intl προτιμούν ήδη πολλές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στο εξωτερικό καθώς και διυλιστήρια. Για τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, η BIOVERSAL έχει αναπτύξει μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων.

Στοιχεία  του κατασβεστικού – καθαριστικού – απορρυπαντικού αφρού της BIOVERSAL Intl, μπορείτε να βρείτε στο κάτωθι άρθρο μας, στο οποίο παρουσιάζεται αναλυτικά ο φορητός πυροσβεστήρας των 2 λίτρων, κατασκευής της εταιρείας FORMULA ΕΠΕ: Πυροσβεστήρας Αφρού Bioversal® QF-R

Για το Fire.gr, Συμεών Μπανός

50979 Συνολικές Αναγνώσεις 1 Αναγνώσεις σήμερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.