Πάτρα: H Πυροσβεστική τίμησε τους εθελοντές πυροσβέστες

Προστέθηκε από F.R.N στις 7 Δεκεμβρίου 2016. · No Comments · Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Κατηγορία Εθελοντισμός

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Share into that BigPicture-Share zone

 
Share Button

7/12/2016

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 , «Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη», η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας πραγματοποίησε συνάντηση των πιστοποιημένων Εθελοντικών Οργανώσεων που δραστηριοποιήθηκαν, υπό τον συντονισμό της, κατά την αντιπυρική περίοδο 2016 στην περιοχή της Πάτρας .

eroitfdwxn5846812118957

Έγινε σύντομη αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου 2016 από το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας Πύραρχο Νικόλαο Ρουμελιώτη , ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τους Εθελοντές Πυροσβέστες Πυρ/κού Σώματος όσο και του εκπροσώπους των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας για την αμέριστη βοήθειά τους , τη συνεργασία και την προσφορά τους στην προστασία του φυσικού πλούτου και των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών , τονίστηκε η σημασία του εθελοντισμού και ανανεώθηκε η συνεργασία για την επόμενη περίοδο. Τέλος απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα στις εθελοντικές ομάδες για την ανιδιοτελή προσφορά και συμμετοχή τους σε δράσεις δασοεπιτήρησης – κατάσβεσης που πραγματοποιήθηκαν επ’ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου.

eroitfdwxn5846812118957

Από τις εθελοντικές οργανώσεις παραβρέθηκαν εκπρόσωποι :του Ε. Ε. Σ. Σώμα Σαμαρειτών –Διασωστών -Ναυαγοσωστών Πάτρας, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, της εθελοντικής ομάδας «ο Άγιος Βασίλειος», του Φιλοδασικού- Πολιτιστικού Συλλόγου Σαραβαλίου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου, του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας «Ωλενός», του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Ν. Αχαΐας, της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Ε.Ο.Π.Υ.Δ. και του Σώματος Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Νίκος Γυφτάκης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Πατρέων Διονύσιος Πλέσσας και ο Διοικητής 1ου Π.Σταθμού Πατρών Αντχος Γιάννης Πετρούτσος.

Πηγή : http://www.thebest.gr

1673 Συνολικές Αναγνώσεις 1 Αναγνώσεις σήμερα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *