| Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
eomak Νέο Μέλος

Συμμετάσχουν: Jul 05, 2009 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: ΑΡΤΕΜΙΔΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 6:18 pm Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BLS-AED ΑΠΟ ΤΟ ERC |
|
|
| ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ERC).ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ MAIL eomak2009@yahoo.gr.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ) ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:ΤΡΑΥΜΑΤΑ,ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑ,ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. |
|
| Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
petde Μέλος

Συμμετάσχουν: Mar 18, 2008 Δημοσιεύσεις: 50
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 06, 2009 12:27 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς ήρθες συνάδελφε .
Θα ήθελα αν μπορείς να μας αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω γράφοντας μας περισσότερες πληροφορίες καθώς και κάποιο αλλο μέσο επικοινωνίας εκτός mail αν υπάρχει ......
Ευχαριστώ
 |
|
|
 |
webmaster Διαχειριστής

Συμμετάσχουν: Mar 14, 2008 Δημοσιεύσεις: 181 Τόπος: Ελλάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 06, 2009 8:36 am Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BLS-AED ΑΠΟ ΤΟ ERC |
|
|
| eomak έγραψε: |
| ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ERC).ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΟ MAIL eomak2009@yahoo.gr.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Α΄ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ) ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ:ΤΡΑΥΜΑΤΑ,ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΑ,ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. |
Καλώς ήρθες και από εμένα παράκληση ΟΧΙ κεφαλαία γράμματα (Διάβασε τους κανόνες του forum) ευχαριστώ! _________________ Για όσα λάθη έχω κάνει είναι αργά να επανορθώσω ...είναι παρελθόν, μπορώ όμως να μην τα επαναλάβω! |
|
|
 |
eomak Νέο Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 18, 2009 7:23 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BLS-AED ΑΠΟ ΤΟ ERC |
|
|
| webmaster έγραψε: |
| eomak έγραψε: |
Καλώς ήρθες και από εμένα παράκληση ΟΧΙ κεφαλαία γράμματα (Διάβασε τους κανόνες του forum) ευχαριστώ! |
νεος ειμαι θα μαθω.ευχαριστω πολυ για τη φιλοξενια. |
|
|
 |
eomak Νέο Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 18, 2009 7:33 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| περισσοτερς πληροφοριες για τα πιστοποιημενα σεμιναρια.διαρκεια μια ημερα 08:00-14:30.το κοστος 40-50 ευρω.η πιστοποιηση διαρκει 4 χρονια και ειναι απο το ευρωπαικο συμβουλιο αναζωογονησης που εχει πιστοποιησει εμας ως εκπαιδευτες.αν καποιοι απο τους εκπαιδευομενους θεωρηθουν καλοι τους προτεινεται να γινουν και αυτοι εκπαιδευτες.αν εχετε καμια αλλη απορια στειλτε μου mail στο lamproupan@yahoo.gr.Τωρα για τα μη πιστοποιημενα ειναι δωρεαν η διαρκεια ειναι αναλογα τα θεματα που θελετε να αναπτυξουμε και δινετε βεβαιωση απο την ΕΟΜΑΚ που ειναι αναγνωρισμενη ομαδα απο τη ΓΓΠΠ.ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. |
|
|
 |
eomak Νέο Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 18, 2009 7:34 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
| petde έγραψε: |
Καλώς ήρθες συνάδελφε .
Θα ήθελα αν μπορείς να μας αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω γράφοντας μας περισσότερες πληροφορίες καθώς και κάποιο αλλο μέσο επικοινωνίας εκτός mail αν υπάρχει ......
Ευχαριστώ
 |
περισσοτερς πληροφοριες για τα πιστοποιημενα σεμιναρια.διαρκεια μια ημερα 08:00-14:30.το κοστος 40-50 ευρω.η πιστοποιηση διαρκει 4 χρονια και ειναι απο το ευρωπαικο συμβουλιο αναζωογονησης που εχει πιστοποιησει εμας ως εκπαιδευτες.αν καποιοι απο τους εκπαιδευομενους θεωρηθουν καλοι τους προτεινεται να γινουν και αυτοι εκπαιδευτες.αν εχετε καμια αλλη απορια στειλτε μου mail στο lamproupan@yahoo.gr.Τωρα για τα μη πιστοποιημενα ειναι δωρεαν η διαρκεια ειναι αναλογα τα θεματα που θελετε να αναπτυξουμε και δινετε βεβαιωση απο την ΕΟΜΑΚ που ειναι αναγνωρισμενη ομαδα απο τη ΓΓΠΠ.ελπιζω να ελυσα καποιες αποριες.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας. |
|
|
 |
|