5η Δεκεμβρίου “Ημέρα του Εθελοντή Πυροσβέστη”

Βαθμολογία

5/12/2014

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, στα πλαίσια εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού» από τον Ο.Η.Ε., η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί και νομοθετικά στην πατρίδα μας (Ν.4029/11, αρθ.24,παρ.3) ως εορτή της «Ημέρας του Εθελοντή Πυροσβέστη».

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς, που καθημερινά μαχόμαστε μαζί με το έμμισθο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος στην πρώτη γραμμή των συμβάντων, προσφέροντας ανιδιοτελώς τον καλύτερο μας εαυτό για το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

Ο Έλληνας Εθελοντής Πυροσβέστης είτε είναι γυναίκα, είτε άνδρας αναδεικνύει με την προσφορά του την πιο υγιή μορφή της αυταπάρνησης, ιδιαίτερα σήμερα που την πατρίδα μας συνεχίζει να ταλανίζει μεγάλη κρίση αρχών, αξιών και οικονομικών συνθηκών.

Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. όλα αυτά τα χρόνια υπηρετεί και θα συνεχίσει να υπηρετεί με συνέπεια και υπευθυνότητα τον θεσμό, μαχόμενη για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων και την υλοποίηση των νομικών και ηθικών υποχρεώσεων της πολιτείας απέναντι σε όλους τους Εθελοντές Πυροσβέστες.
Ευχόμαστε σε κάθε συνάδελφο, Χρόνια Πολλά και ασφαλείς επεμβάσεις.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Σεραφείμ Τσιουγκρής
Δημήτριος Ζέρβας
Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Σωζοπόλεως 28,Αθήνα ΤΚ 10446
Τηλ:210-8044999, Fax 210-8044799

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.