Το Πυροσβεστικό Σώμα στον «Αστερόκοσμο» της Δ.Ε.Θ.

 

28/12/2014

Κατόπιν συνάντησης συνεργασίας του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΘ-HELEXPO κ. Ποζρικίδη Κυριάκου με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος με έδρα την Θεσσαλονίκη, Υποστράτηγο Π.Σ. Δημήτριο Πιερράκο, για θέματα που αφορούν στην χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση «Αστερόκοσμος» (12/12/2014 – 07/01/2015) στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – HELEXPO, έγινε πρόταση για συμμετοχή του Πυροσβεστικού Σώματος με πληροφοριακό-διαδραστικό κέντρο, η οποία έγινε αποδεκτή.

Το Πυροσβεστικό Σώμα συμμετέχει στον «Αστερόκοσμο» με πληροφοριακό-διαδραστικό κέντρο (Δ.Ε.Θ./Κύτταρο 11) καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης, με τις παρακάτω πληροφοριακές – διαδραστικές ενέργειες:

α. Παρουσίαση πυροσβεστικού οχήματος με πλήρη εξοπλισμό και παροχή πληροφοριών στο κοινό για την λειτουργία και χρήση του.
β. Παρουσίαση στολών του πυροσβεστικού Σώματος με κούκλες–ανδρείκελα και παροχή πληροφοριών γι΄αυτές.
γ. Δυνατότητα ένδυσης των παιδιών επισκεπτών με αντιπυρικό επενδύτη, πυροσβεστικό κράνος και πυροσβεστική ζώνη, για λήψη φωτογραφιών σε κατάλληλα διαμορφωμένο φόντο.
δ. Δυνατότητα σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά επισκέπτες να ζωγραφίσουν πυροσβεστικά θέματα και να τα αναρτήσουν σε επιφάνεια εντός του περιπτέρου.
ε. Παρουσίαση του έργου και της αποστολής του Σώματος καθώς και μηνυμάτων για θέματα προληπτικής πυρασφάλειας, με οπτικοακουστικά μέσα.
στ. Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού.

Πηγή : Πυροσβεστικό Σώμα

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.