Η Scott Safety εξαγόρασε την ISG/Infrasys

 

28/12/2014

H Αμερικανική εταιρία προϊόντων Ασφάλειας Scott, μια επιχείρηση του ομίλου Tyco, ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την εταιρία ISG / Infrasys, παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό των καμερών θερμικής απεικόνισης. Ο συνδυασμός της ISG και Scott κάνει τον όμιλο Tyco ένα από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους προμηθευτές καμερών θερμικής απεικόνισης χειρός, και ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της παγκόσμιας κλάσης των προϊόντων ασφάλειας ζωής της Scott με υψηλή ποιότητα για το στρατιωτικό προσωπικό, την βιομηχανία και την πυροσβεστική.

Η ISG Ιδρύθηκε το 1992, είναι σήμερα μια ανεξάρτητη εταιρεία που εδρεύει στην προαστιακή Ατλάντα, GA με επιπλέον εγκαταστάσεις στην Καλιφόρνια και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ISG είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών θερμικής απεικόνισης για τους πυροσβέστες. Οι τεχνολογίες της ISG ενσωματώνουν τεχνολογία που προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και την καλύτερη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες για χρήση στις πιο σκληρές και πιο απαιτητικές συνθήκες πυρόσβεσης.

Ο Άντριου Chrostowski, Πρόεδρος, της Scott δήλωσε, “Η εξαγορά συγκεντρώνει δύο εταιρείες παγκόσμιας κλάσης με κοινή έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα των προϊόντων, και την υποστήριξη των πελατών” 

“Η εταιρία ISG είναι ενθουσιασμένη που θα ενώσει τις δυνάμεις της με μια άλλη σεβαστή εταιρεία και το εμπορικό σήμα των προϊόντων της  Scott”, δήλωσε ο David Little, Διευθύνων Σύμβουλος της Infrasys. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε χέρι-χέρι με σκοπό τις νέες καινοτόμες τεχνολογίες για την ενίσχυση της ασφάλειας των πυροσβεστών”

Η εταιρία Scott έχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ασφάλειας, με μια σειρά που περιλαμβάνει αναπνευστικές συσκευές SCBA, αναπνευστήρες καθαρισμού αέρα, συστήματα ανίχνευσης αερίου, συμπιεστές. Με την προσθήκη της ISG, η Scott Safety θα προσφέρει τώρα μεγαλύτερο φάσμα στις κάμερες θερμικής απεικόνισης στην αγορά, μεταξύ των οποίων δύο εξ αυτών θα πιστοποιηθούν με το νέο πρότυπο NFPA 1801 για κάμερες θερμικής απεικόνισης.

Η συναλλαγή έκλεισε στις Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και υπόκειται σε συνήθεις προϋποθέσεις ολοκλήρωσης.

Πηγή : www.isgfire.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.