2η Eτήσια Eκδήλωση της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

 

8/3/2011

Με επιτυχία διοργανώθηκε για 2η χρόνια η ετήσια εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος στις 4 Μάρτιου στη Μουσική Ταβέρνα «Παλιά Λατέρνα» στο Χολαργό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν συνάδελφοι από όλες τις Π.Υ. της Αττικής, συγγενείς και φίλοι και υποστηριχτές.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση και λαχειοφόρος αγορά με δώρα που προσέφεραν εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πυρόσβεσης διάσωσης.
Συγκεκριμένα η εταιρία «Κώστας Σιαμίδης Α.Ε.» προσέφερε 3 Nomex μάσκες δασοπυρόσβεσης Ήφαιστος 90, ενώ η εταιρία «ETCETERA SAFETY A.E.» προσέφερε το νέο κράνος Δασοπυρόσβεσης – Διάσωσης HPS 3100 της DRÄGER.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κράνος αποτελεί την τελευταία σχεδιαστική καινοτομία της γνωστής σε όλους τους πυροσβέστες Γερμανικής «Dräger Safety» και διατέθηκε ως πλήρες σετ έτοιμο για επιχειρήσεις δασοπυρόσβεσης & διάσωσης συμπεριλαμβάνοντας μεταξύ άλλων υποσιάγωνο τεσσάρων σημείων, προστατευτικά αντιπυρικά γυαλιά προστασίας, αντιεκρηκτικό πυροσβεστικό φακό υψηλής απόδοσης με βάση φακού, αντιπυρικό κάλυμμα αυχένως/προσώπου, αντανακλαστικές λουρίδες και σάκο μεταφοράς. Τέλος το Δ.Σ. προσέφερε έναν αντιεκρηκτικό πυροσβεστικό φακό LED τελευταίας γενιάς της «Underwater Kinetics» τύπου UK 4AA ZOOM LED ATEX.

Στην μικρή λαχειοφόρο αγορά με δώρο το κράνος τυχερός αναδείχτηκε ο Εθελοντής Πυροσβέστης Μάριος Σταύρου από τον 8ο ΠΣ Αθηνών. Η Ένωση του εύχεται καλοφόρετο και «ακάπνιστο».

Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες «Etcetera Safety A.E.» και «Κώστας Σιαμίδης Α.Ε.» για την ευγενική προσφορά τους προς τους Εθελοντές Πυροσβέστες μέλη της Ένωσης.

Από το Γραφείο Τύπου
της Π.Ε.Ε.Π.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.