Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος

 

16/5/2011

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 στην Αίθουσα Συσκέψεων του Α.Π.Σ. η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος.
Στις διεργασίες συμμετείχαν συνάδελφοι-μελη και αντιπρόσωποι τοπικών ενώσεων από Αθήνα, Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρευρέθηκαν ο βουλευτής Α’ Αθήνας του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αθανάσιος Πλεύρης, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Θέμης Δημητρακόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΠΣ κ. Φίλιππος Παντελεάκος. Γραπτό χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όθωνας Μανώλης, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Την Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος εκπροσώπησε ο Προϊστάμενος Α’ κλάδου Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος κ. Παπαδογιαννάκης.

Στους χαιρετισμούς τους που ακολούθησαν, όλοι αναφέρθηκαν στην πραγματική προσφορά και το εθελοντικό έργο που παρέχουν οι Εθελοντές Πυροσβέστες, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και στην ανάγκη ενίσχυσης και περαιτέρω υποστήριξης του θεσμού, μέσα από ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο που μελετάται και σύντομα θα προωθεί προς ψήφιση.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης όπου ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό ο οποίος ψηφίστηκε από την συνέλευση, ενώ έγινε αναφορά και στους επομένους στόχους της Ένωσης.

Ακολούθησαν ομιλίες & παρεμβάσεις μελών, ενώ κατατέθηκαν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά και παρατηρήσεις αναφορικά με τους τρόπους βελτίωσης της λειτουργίας του Θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη και κινήσεων που πρέπει να γίνουν ενόψει των αλλαγών που επίκεινται.

Δείτε τις ομιλίες των επισήμων από το κανάλι της Π.Ε.Ε.Π.Σ. κάνοντας κλικ παρακάτω:

Από το Γραφείο Τύπου
της Π.Ε.Ε.Π.Σ.


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.