Επίσκεψη του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστου Καραγιαννίδη στην Π.Υ Δράμας

 

21/1/2015

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Καραγιανίδης ενημερώθηκε από τους συναδέλφους για τα προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα (οχήματα , αναλώσιμα αυτών , στολές , εξοπλισμό κ,α.)  αλλά και τα εργασιακά που μένουν ακόμα άλυτα, άκουσε προσεκτικά  όλους τους προβληματισμούς των παρευρισκομένων αλλά και τις απόψεις τους γι αυτά .
Έκανε γνωστές τις προθέσεις του , για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των όσων προβλημάτων έχουν συσσωρευτή .
Για τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο σας , δήλωσε , είμαι ενήμερος από τους εκπροσώπους σας , με τους οποίους και είμαι σε τακτή επικοινωνία.

Άλλωστε έχουν κατατεθεί μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου από πλευράς μας ,  ερωτήσεις – επίκαιρες και αναφορές γι αυτά με σκοπό την επίλυση τους, Κατόπιν επίσης επαφών του Σωματείου σας,   με το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  , και αφορμή τις προτάσεις για την Αναδιάρθρωση του Πυροσβεστικού Σώματος  αλλά  και αυτές της Ομογενοποίησης του Πυροσβεστικού Προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία του και την δυνατότητα αξιοποίησης του συνόλου που το απαρτίζουν.
Τις θέσεις σας ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α τις έχουμε συμπεριλάβει μέσα στους γενικούς άξονες αναβάθμισης του Π.Σ  μέσου του Τμήματος των Σωμάτων Ασφαλείας  όπως  την Άμεση Ομογενοποίηση του προσωπικού του Π.Σ. με ένταξη των Πυροσβεστών Πεναετούς Υποχρέωσης (Π.Π.Υ) στο μόνιμο προσωπικό και άμεση Πρόσληψη των Επιλαχόντων πυροσβεστών πενταετούς Υποχρέωσης.
Μετά την ενημέρωση , ευχαριστήσαμε τον κ. Καραγιανίδη για την στήριξη και τις ενέργειες που έχει κάνει για τον κλάδο μας, του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία και ανανεώσαμε το ραντεβού μετά τις εκλογές .

Πηγή : pyrosvestesamth.blogspot.gr

1 Comment

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.