Ημερίδα της Draeger Hellas S.A. στην Θεσσαλονίκη

 

22/1/2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επιμορφωτικές ημερίδες της εταιρίας Draeger Hellas S.A. οι οποίες έλαβαν χώρα στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον 6ο Π.Σ. Θεσσαλονίκης στη Σίνδο την Πέμπτη και την Παρασκευή 15 & 16 Ιανουαρίου, όπου πλήθος αξιωματικών και υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερωθήκαν για τις νέες καινοτομίες στα συστήματα αναπνοής , τις χημικές στολές, τους ανιχνευτές αερίων αλλά και τα υδραυλικά συστήματα διάσωσης της Weber Rescue. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στην αίθουσα του αμφιθεάτρου το ΕΚΑΒ ιδιώτες, εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας αλλά και διασώστες του ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν αντιστοίχως για τα ίδια θέματα το Σάββατο 17 Ιανουαρίου.

Η Draeger Hellas A.E. θα συνεχίσει τις επιμορφωτικές ημερίδες και την διάδοση της τεχνογνωσίας για τα προϊόντα της και σε άλλα μέρη της Ελλάδος καθώς υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για το σκοπό αυτό.

Ρεπορτάζ για το Fire.gr, Συμεών Μπανός

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.