Διαμαρτυρία Εθελοντών Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος

 

3/6/2011

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ.
Σε συνεχεία της επιστολής της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος στην οποία υπάγεται και η Ένωση μας, ερχόμαστε να εκφράσουμε τόσο τα παράπονα, όσο και την Διαμαρτυρία μας σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουμε από το Υπουργείο σας.
Δεν σας έχουμε ζητήσει κάτι παράλογο η παράνομο!
Εκτός του αιτήματος μας για συνάντηση σας με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης κάτι που δυστυχώς δεν έγινε (και δεν καταλαβαίνουμε το λόγο όταν έχετε συναντηθεί με άλλες Εθελοντικές Οργανώσεις), και της προώθησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη, ενός νομοσχεδίου ΕΤΟΙΜΟΥ που κάνει βόλτα δυστυχώς από συρτάρι σε συρτάρι και από γραφείο σε γραφείο, προκειμένου να «εξεταστεί» εκ νέου!

Έχετε εκφράσει πολλές φορές την πρόθεση σας για την «προώθηση» του νομοσχεδίου, και μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώσατε ότι θα το θέσετε προς «διαβούλευση», αλλά…

Αναρωτιόμαστε εμείς οι αφελείς «και τι θα γίνει»;
Νοιώθουμε προδομένοι κύριε υπουργέ, και η ειρωνεία είναι ότι μας πρόδωσαν εκείνοι που ένοιωθαν υπερήφανοι γι αυτό το θεσμό.
Κύριε υπουργέ, είμαστε πάνω από 2.000 άτομα, που βάζοντας στην άκρη οικογενειακή, προσωπική, και επαγγελματική ζωή τρέχουμε όλο το χρόνο, ότι ώρα και να είναι, για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ενισχύοντας τους μόνιμους συναδέλφους μας στο Σώμα.

Και σας ρωτάμε ΚΑΙ εμείς.
Θέλετε τους Εθελοντές Πυροσβέστες;
Θέλετε η όχι την ενίσχυση και βελτίωση της πυροπροστασίας της χώρας ειδικά κατά την θερινή περίοδο, και μάλιστα χωρίς να σας κοστίζει τίποτα;

Θα ψηφιστεί ΠΟΤΕ το νομοσχέδιο που μας αφορά;
Είμαστε εδω και περιμένουμε τις απαντήσεις σας.
Αν κύριε υπουργέ δεν μας θέλετε, πολύ απλά «ΔΙΑΛΥΣΤΕ» μας.
Καταργήστε τον θεσμό.

Τουλάχιστον θα ξέρουμε και εμείς ότι δεν μας κοροϊδεύουν.

Ο Πρόεδρος
Νικολαίδης Θεόδωρος
6972925374
Η Γεν. Γραμματέας
Ζαρίμπα Μαρία
Ο Αντιπρόεδρος
Τσούγκαρης Βασίλης
6977372053


ΕΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Π.Σ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 259/2007
ΕΔΡΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΤΚ 63077 – ΤΗΛ-FAX 23740 23880- 6972925374 – 6976903596

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.