Η Παιανία και το Κορωπί παρέλαβαν νέα πυροσβεστικά

 

8/7/2011

Μετά την παραχώρηση δύο πυροσβεστικών οχημάτων στον Δήμο Γλυφάδας στις 28 Ιουνίου, ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) παραχώρησε από ένα όχημα στους Δήμους Παιανίας και Κρωπίας στις 7 Ιουλίου για χρήση των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας τους.
Τα πυροσβεστικά είναι πρώτης προσβολής, χωρητικότητας 500 Lt νερού με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα σε οχήματα Ford Ranger Rab Cab 2,5 και προμηθεύθηκαν από την ΤΕΜΑΞ. Αποτελούν μέρος των οκτώ μικρών πυροσβεστικών οχημάτων συνολικής αξίας 400.000 ευρώ, που εξασφάλισε πέρυσι ο Σύνδεσμος για τις ανάγκες δασοπροστασίας των Δήμων-μελών του, μέσω του προγράμματος «ΘΗΣΕΑΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠΕΣ).

Και στους δύο Δήμους πραγματοποιήθηκε λιτή τελετή παράδοσης παρουσία του Πρόεδρου του ΣΠΑΥ Νίκου Χαρδαλιά, Δήμαρχου Βύρωνα, της Αντιπρόεδρου του Συνδέσμου Ευαγγελίας Αντωνίου καθώς και των Δημάρχων Παιανίας Δημήτρη Δάβαρη και Κρωπίας Δημήτρη Κιούση, αντίστοιχα. Το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρωπίας Αθανάσιος Τζοΐτης.
Κατά την υπογραφή των σχετικών πρωτοκόλλων, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ενημερώθηκε για θέματα δασοπροστασίας των δύο Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ και χαιρέτισε την άριστη συνεργασία τους με τον Σύνδεσμο.

Για το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΥ
Φλοράν Σελάϋ (6974367821)
Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414
E-mail: press@spay.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.