Τελετή ανάληψης καθηκόντων του κ. Γιάννη Πανούση παρουσία του Υπουργού κ. Νίκου Βούτση.

 

29/1/2015

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Πανούσης, παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκου Βούτση, ανέλαβε σήμερα Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 τα καθήκοντά του, στον τομέα της Προστασίας του Πολίτη, από τον απερχόμενο Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου μας.

Στην τελετή παρέστησαν ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ. Θεόδωρος Δραβίλλας, η Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, η Φυσική Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου, κα. Μαρία Σταυροπούλου, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, κ. Μιχαήλ Τσινισιζέλης.

Επίσης, παρέστησαν ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και στελέχη και προσωπικό των φορέων του Υπουργείου.

Στο πέρας της τελετής προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στον απερχόμενο Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια.

Πηγή : http://www.fireservice.gr/

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.