Επιστολή του Προέδρου του Ε.Σ.Ε.Π.Α στο Fire Rescue News

 

13/7/2011

Αγαπητοί αναγνώστες & μέλη του ηλεκτρονικού περιοδικού μας (Fire Rescue News) σήμερα ως Αρχισυντάκτης και υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.fire.gr έλαβα επιστολή από τον Πρόεδρο του Ε.Σ.Ε.Π.Α κ. Σαχινίδη Νικόλαο η οποία γράφει τα εξής παρακάτω :


Αξιότιμε κε Ρέτσιο,
Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Ε.Π.Α. διά του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, σας ενημερώνει ότι, από σήμερα 13.07.2011, απαγορεύει την αναδημοσίευση οποιουδήποτε κειμένου η περιεχομένου της ιστοσελίδας www.esepa.gr στο www.fire.gr ανεξαρτήτως εάν προέλθει από άλλο έντυπο που του επιτρέπουμε την αναδημοσίευση .

Για το Δ.Σ. Νίκος Σαχινίδης Πρ.Δ.Σ.

Ο λόγος που δημοσιεύουμε την επιστολή είναι για προφανείς λόγους έτσι ώστε να μην θεωρηθεί ότι το Fire Rescue News επιλεκτικά δεν αναδημοσιεύει νέα , δελτία τύπου και ανακοινώσεις του Ε.Σ.Ε.Π.Α αλλά αυτό γίνεται κατόπιν επιθυμίας του Ε.Σ.Ε.Π.Α εκφραζόμενου εκ του Προέδρου του.

Θα σεβαστούμε την επιθυμία του κ. Σαχινίδη και ουδέποτε θα ασχοληθούμε εφεξής με το Ε.Σ.Ε.Π.Α & τις δραστηριότητες του σεβόμενοι απολύτως την επιθυμία του.

Το Fire Rescue News έχει αποτελέσει σταθμό στην ενημέρωση και τα δρώμενα πυροσβεστικού & διασωστικού ενδιαφέροντος τα τελευταία 10 χρόνια δίδοντας παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους , θα ήθελα λοιπόν να δηλώσω ότι “πάντα σεβαστήκαμε και σεβάστηκα την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και της διαφορετικής άποψης δίνοντας βήμα σε όλους όσους και όσες το επιθυμούσαν”.

Εύχομαι οι δραστηριότητες του Ε.Σ.Ε.Π.Α να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης από άλλα Μ.Μ.Ε εφόσον οι διοικούντες σε αυτό πιστεύουν ότι τους δημιουργήσαμε πρόβλημα.

Κλείνω με ένα γνωμικό του George Orwell:
Ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν.

Για το Fire Rescue News, Ρέτσιος Ιωάννης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.