Αντιπυρική Κουκούλα Ανθρακονημάτων Majestic 360 Ultra C6 Plus

 

5/2/2015

Η αντιπυρική κουκούλα 360 Ultra C6 Plus του οίκου Majestic Hoods Αμερικής είναι μια καινοτομική κουκούλα Antiflash σχεδιασμένη για χρήση απο πυροσβέστες, εργαζόμενους στη βιομηχανία καθώς επίσης απο αστυνομικούς και διασώστες.

Η πυρίμαχη κουκούλα 360 Ultra C6 Plus είναι κατασκευασμένη απο ανθρακονήματα προηγμένης τεχνολογίας 4ης γενιάς και προσφέρει τριπλάσια προστασία απο τα θερμικά φορτία σε σχέση με τις κουκούλες που κατασκευάζονται απο άλλα αραμιδικά νήματα.
Η νέα τεχνολογία ύφανσης απο νήματα άνθρακα, που πρώτιστα αναπτύχθηκε για στρατιωτική χρήση, δημιουργεί ένα περιβάλλον χωρίς οξυγόνο εξουδετερώνοντας αποτελεσματικά ένα απο τα τρια στοιχεία που απαιτούνται για την φωτιά. Οι ίνες άνθρακα είναι ένα αυτοσβεννύμενο υλικό και διογκόνωνται όταν εκτίθενται στη φωτιά, προκαλώντας την έλλειψη οξυγόνου και την αδυναμία δημιουργίας φωτιάς.

Τα ανθρακονήματα είναι εγγενώς ανθεκτικά στη φωτιά χωρίς να απαιτείται σκληρή χημική επεξεργασία, είναι αντιστατικά, έχουν πολύ χαμηλή θερμική αγωγιμότητα καθώς επίσης δεν απορροφούν οσμές. Επιπρόσθετα, το ​ύφασμα ανθρακονημάτων δεν απορροφάει τον ιδρώτα και έχει εξαιρετική απαλότητα στην υφή, καθιστώντας το ώς την πλέον κορυφαία επιλογή για ύφασμα προστασίας που έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα.

Η αντιπυρική κουκούλα Majestic 360 Ultra C6 Plus είναι κατασκευασμένη απο μονή στρώση υφάσματος ανθρακονημάτων με συνολικό μήκος 45.8 cm και προσφέρει άριστη προστασία της κεφαλής και του λαιμού, ακόμη και όταν φοριέται σε συνδυασμό με αναπνευστική προσωπίδα. Η καινοτομία τηςπυρίμαχης κουκούλας Majestic ® 360 Ultra C6 Plus είναι οι έξι διαφορετικοί τρόποι εφαρμογής της καθώς υπερκαλύπτει όλες τις ανάγκες για όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας και εκτάκτου ανάγκης.

Η κουκούλα 360 Ultra C6 Plus μπορεί να φορεθεί ως μαντήλι κεφαλής κάτω από το κράνος προσφέροντας την απαραίτητη προστασία, μπορεί να φορεθεί ως φουλάρι για τους δασοπυροσβέστες και ως ολόκληρου προσώπου για την πλήρη προστασία από πυρκαγιές και θερμικά φορτία αλλά μπορεί να φορεθεί ακόμα και από μοτοσικλετιστές για προστασία από το κρύο (μερική) και προστασία από μολότωφ καθώς καλύπτει (μαζί με το κράνος) όλη την εκτεθειμένη περιοχή του αυχένα και του λαιμού.

Το μέγεθος της κουκούλας ανθρακονημάτων 360 Ultra C6 Plus του κορυφαίου οίκου Majestic Hoods ΗΠΑ είναι ενιαίο για όλους τους χρήστες και το ύφασμα δεν ξεχειλώνει με την πλύση, όταν τηρούνται οι οδηγίες χρήσης.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο www.neomed.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.