Το Fire Rescue Pedia γίνεται Media Partner με την IB Consultancy

Βαθμολογία

 
Αγαπητοί αναγνώστες , φίλες, φίλοι του Fire Rescue Pedia.

To Fire Rescue Pedia (www.fire.gr) ανακοινώνει την συνεργασία του ως Media Partner, με την εταιρία IB Consultancy μια ανεξάρτητη εταιρεία άμυνας και ασφάλειας με μότο της να κάνει αυτόν τον κόσμο ασφαλέστερο. Για να το επιτύχει, παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες άμυνας και ασφάλειας σε κυβερνήσεις, στο εμπόριο και στη βιομηχανία.

Οι υπηρεσίες τους είναι πάντα πλήρως προσαρμοσμένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των εκάστοτε υπηρεσιών, βοηθώντας τους στην επιτυχία των στόχων τους.

Η IB Consultancy παρέχει υπηρεσίες όπως :

  • Έρευνα για την άμυνα και την ασφάλεια
  • Διοργάνωση παγκόσμιων εκδηλώσεων άμυνας και ασφάλειας (CBRNE – EOD)
  • Σύμβουλοι επιχειρήσεων και δημόσιων υποθέσεων
  • Αναφορές αξιολόγησης απειλών

Τo Fire Rescue Pedia συνεχίζει τις προσπάθειες βελτίωσής της εξειδικευμένης ενημέρωσης των αναγνωστών του σε θέματα πυρόσβεσης διάσωσης και ασφαλείας.
Ως επιμορφωτικός χώρος αναπτύσσουμε καθημερινά την θεματολογία μας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας όπου χρειάζεται με σκοπό την αδιάλειπτη ενημέρωση και επιμόρφωση των αναγνωστών μας.

Σας ευχαριστούμε για την συνεχόμενη υποστήριξη σας.
Fire Rescue Pedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1.  

    ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις ακαταπόνητες συνεχείς διαχρονικά προσπάθειες του επιτελείου στελεχών του fire.gr – fire rescue pedia, που έχουν απογειώσει διεθνώς τον διαδικτυακό ιστότοπο εκπαίδευσης και επιμόρφωσης fire.gr – fire rescue pedia μέσω της χρησιμότητας και χρηστικότητας της τεχνικής και επιστημονικής θεματολογίας στα ζητήματα υγείας, ασφάλειας, άμυνας, πολιτικής προστασίας, εθελοντισμού, περιβάλλοντος, κ.α.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.