Συνάντηση μελών του ΔΣ της Ε.Ο.Δ με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πιερία

 

15/2/2015

Εποικοδομητική για το μέλλον αποδείχτηκε η συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Χρύσανθο Αθανασόπουλο, τον Διοικητή της Π.Υ. Κατερίνης, κ. Γιώργο Παπαπολύκαρπο και τον Διοικητή της Π.Υ. Λιτοχώρου, κ. Αναστάσιο Καρατζά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχει ήδη εδραιωθεί μεταξύ της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και στη διάρκειά της παρουσιάστηκαν από την πλευρά της ΕΟΔ τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν στις επιχειρήσεις ορεινής διάσωσης στον Όλυμπο την περίοδο 1976‐2014, ενώ ταυτόχρονα προβλήθηκε και σπάνιο φωτογραφικό υλικό που αφορά την ιστορία της ορεινής διάσωσης.

Η συνάντηση ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε ότι αφορά τα ορειβατικά ατυχήματα στον Όλυμπο μεταξύ των στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και, ταυτόχρονα, διερευνήθηκαν τρόποι βελτίωσης της ήδη πολύ καλής συνεργασίας των δύο φορέων.

Πηγή : http://hrt.org.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.