Πυροσβεστική: Αναβολή των κρίσεων με Υπουργική απόφαση!

 

19/2/2015

Παράταση για διάστημα δύο μηνών πήραν οι κρίσεις στην Πυροσβεστική σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr. Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο κ. Πανούσης υπέγραψε την σχετική υπουργική απόφαση για επιμήκυνση του χρόνου διεξαγωγής των ετήσιων τακτικών κρίσεων του Σώματος για δύο μήνες, οι οποίες κανονικά έπρεπε να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι αύριο στις του 20 μήνα.

Παρά την αναβολή πάντως, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι κρίσεις μπορούν να ξεκινήσουν οποτεδήποτε, μέχρι τις 20 Απριλίου που είναι η καταληκτική- ακροτελεύτια ημερομηνία της διεξαγωγής τους, καθώς σκοπός της ηγεσίας είναι να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τις περιφέρειες και τις νέες διοικήσεις, ούτως ώστε όλος ο νέος διοικητικός μηχανισμός να προετοιμάσει τις δράσεις της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Όπως έχουμε γράψει, έχει σχεδόν αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλαγής αρχηγού, καθώς η Πυροσβεστική ικανοποίησε πλήρως κι ανταπεξήλθε με υπερεπάρκεια στις απαιτήσεις της ηγεσίας, σε ότι αφορά στη διαχείριση κι αντιμετώπιση των άγριων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που έπληξαν την χώρα το τελευταίο διάστημα.

Πηγή : www.bloko.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.