Πιστοποιημένα σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή

Βαθμολογία

25/2/2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Έδρα : 1ο Χιλ. Πτολεμαΐδας – Ασβεστόπετρας  – Τ.Θ. 42 – ΤΚ 50200 – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

www.edoptol.blogspot.comwww.edop.gr   –   e-mail :  edop.2006@yahoo.gr

Πτολεμαΐδα, 20 Φεβρουαριου 2015

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας, διοργανώνει στις 18 και 19 Απριλίου, τρία πιστοποιημένα σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή  (B.L.S – A.E.D. = Basic Life Support = Βασική υποστήριξη της ζωής )

Η πιστοποίηση είναι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καρδιακής Αναζωογόνησης ( E.R.C.) και είναι αναγνωρισμένη από το Ελληνικό Κράτος ( Αρ. ΦΕΚ 219/22-2-2007).

Η ομάδα διαθέτει 11 πιστοποιημένους εκπαιδευτές, από την ERC, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των ενδιαφερομένων και στη συνέχεια, εφόσον κριθούν κατάλληλοι ,παραλαμβάνουν την πιστοποίηση.

Σας παραθέτουμε ενημερωτικό υλικό για το τι είναι η καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση , η βασική υποστήριξη της ζωής και το τι είναι ο απινιδωτής . Το σεμινάριο έχει ένα κόστος ( το χαμηλότερο δυνατό ) το οποίο  περιλαμβάνει το κόστος των μονάδων πιστοποίησης από την E.R.C. , το εγχειρίδιο των οδηγιών και την γραφική ύλη του σεμιναρίου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε  την διεξαγωγή σεμιναρίου B.L.S για τα μέλη σας ή για   οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε

  1. 6948808547
  2. 6944423632
  3. e-mail : edop.2006@yahoo.gr

Με τιμή

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Τριανταφυλλίδης Δημοσθένης

Η  Γ. Γραμματέας

Χουλιάρα Ρουμπίνη

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.