Πρόγραμμα για Πρώτες Βοήθειες από τους Σαμαρείτες του ΕΕΣ στην Καλαμάτα

 

10/3/2015

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Βασικές γνώσεις Πρώτων Βοηθειών» για πολίτες διάρκειας 20 ωρών, πραγματοποιεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Κεφάλα 5, από τις 16 έως και τις 20 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ενότητες: Βασικές αρχές πρώτων βοηθειών και διάσωσης, Αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος, Βασική υποστήριξη ζωής, Αιμορραγίες και τραύματα, Μυοσκελετικές κακώσεις, Προβλήματα από την έκθεση στο περιβάλλον, Επείγοντα περιστατικά-Φαρμακείο. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του, ο εκπαιδευόμενος αποκτά πιστοποιητικό εκπαίδευσης με ισχύ 5 χρόνια.  Όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή καθημερινά στο 6987726365, ενώ, όπως ανακοινώθηκε, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πηγή : www.tharrosnews.gr

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.