Υποδοχή αποστολής του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας

 

8/12/2011

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα, ο Δήμος Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) υποδέχτηκαν ανώτατους αξιωματούχους από το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα εθελοντισμού.
Η επίσκεψη ξεκίνησε, σήμερα, στα γραφεία του ΣΠΑΥ, στον Βύρωνα, με παρουσίαση από τον διευθυντή Προγραμμάτων του Συνδέσμου Βασίλη Νομικό, των δραστηριοτήτων του ΣΠΑΥ, θεμάτων εθελοντισμού και κοινοτικών προγραμμάτων. Ειδικότερα, ο κ. Νομικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του ΣΠΑΥ στο πρόγραμμα LIFE–AMIBIO (Αυτόματη Παρακολούθηση & Καταγραφή της Βιοποικιλότητας με χρήση ακουστικών μέσων) που προβλέπει την έρευνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Υμηττό. Στους ξένους επισήμους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.Ο αντιδήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής, ο Σταύρος Σαλαγιάννης, επικεφαλής και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, υποδέχονται τους Ρώσους αξιωματούχους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»


Η αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον διευθυντή Προγραμμάτων του ΣΠΑΥ Βασίλη Νομικό και τον επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, Σταύρο Σαλαγιάννη.

Η επίσκεψη της αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίστηκε με ξενάγηση στα πυροφυλάκεια των Εθελοντικών Ομάδων Ηλιούπολης, Γλυφάδας και Βάρης.

Για το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΥ

Φλοράν Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.