Πρόσκληση για συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Πυροσβεστών

 

26/2/2012

Αγαπητά Μέλη, Συνάδελφοι και Φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι από 13 έως και 17 Ιουνίου 2012 στην πόλη Πλοϊέστι της Ρουμανίας θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 11×11 Πυροσβεστών. Η Α.Ε.Π.Ε πιστή στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Αθλητικά Πυροσβεστικά καλέσματα θα συμμετάσχει και σε αυτή την διοργάνωση με ομάδα ποδοσφαίρου που θα συγκροτηθεί από τα μέλη της.
Στην αποστολή της ομάδας αυτής θα μπορούν να μετέχουν και μέλη, συγγενείς ή φίλοι ως θεατές.

Για την μετάβαση στην Ρουμανία έχουν προταθεί 2 τρόποι:

 • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ. Το κόστος μετάβασης και επιστροφής υπολογίζεται περίπου στα 250 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει στις 13 Ιουνίου και η επιστροφή στις 17 Ιουνίου. Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου είναι κατά προσέγγιση και εξαρτάται από τους φόρους και την ημερομηνία που θα γίνει η κράτηση.
 • ΟΔΙΚΩΣ. Στην περίπτωση αυτή το κόστος υπολογίζεται στα 150-200 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνονται τα έξοδα του πούλμαν που θα μας ακολουθεί όλες τις ημέρες καθώς και από 1 διανυκτέρευση (καθ΄ οδών) κατά την μετάβαση και την επιστροφή. Η αναχώρηση θα γίνει στις 12 Ιουνίου και η επιστροφή στις 18 Ιουνίου. Η ανωτέρω τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων –επιβατών του πούλμαν.

  Τα Μέλη που θα συμμετάσχουν ως αθλητές θα επιβαρυνθούν μόνο ένα από τα παραπάνω ποσά καθόσον τα υπόλοιπα έξοδα θα καλυφθούν από την Αθλητική Ένωση. (δικαίωμα συμμετοχής, διανυκτερεύσεις, πλήρης διατροφή).
  Για όσα Μέλη επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή ως θεατές-συνοδοί θα επιβαρυνθούν επιπρόσθετα του αεροπορικού ή οδικού εισιτηρίου, με το ποσό των 150-200 ευρώ περίπου ανά άτομο για διανυκτερεύσεις και πλήρης διατροφή. Και σε αυτή την περίπτωση η ΑΕΠΕ θα επιδοτήσει οικονομικά με ένα ποσό το κάθε μέλος.

  Για τους Συναδέλφους, τους Φίλους ή τους Συγγενείς των αθλητών που επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή ως θεατές θα επιβαρυνθούν (επιπρόσθετα του αεροπορικού ή οδικού εισιτηρίου) με το ποσό των 250 ευρώ ανά άτομο για διανυκτερεύσεις και πλήρης διατροφή.

  Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποστείλετε Ε-mail στο info@aepe.gr ή γραπτό μήνυμα (SMS) στο 6974045719 αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας (αθλητής, μέλος, συνάδελφος, συγγενείς ή φίλος) και τον τρόπο επιθυμίας μετάβασης (αεροπορικώς ή/και οδικώς) μέχρι τις 10 Μαρτίου 2012. Όσοι μέχρι την ημερομηνία αυτή δηλώσουν την συμμετοχή τους και προκαταβάλουν το ποσό των 100 ευρώ ανά άτομο θα προηγηθούν στην επιλογή για την αποστολή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6974045719 (Κ. Γιαννάκος) και στο 6944843155 (Στ. Μπάκας)

  Ο τρόπος μετάβασης θα επιλεγεί βάσει της επιθυμίας του μεγαλύτερου αριθμού των ενδιαφερομένων και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα έως τις 15 Μαρτίου 2012.

  Για το Δ.Σ.

  Ο Πρόεδρος
  Κωνσταντίνος Γιαννάκος
  Ο Γεν. Γραμματέας
  Αναστάσιος Πασχάλης

  Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδας
  Λάρνακος 18, Περιστέρι ΤΚ 12135
  Τηλ:6974045719, Fax 210-2430112

  Σχετικοί Σύνδεσμοι: Α.Ε.Π.Ε

 • Κάντε το πρώτο σχόλιο

  Υποβολή απάντησης

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


  *


  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.