Συνάντηση της Π.Ε.Ε.Π.Σ. με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθηγητή Γ. Πανούση

 

4/4/2015

Συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ε.Ε.Π.Σ. με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθηγητή Γιάννη Πανούση και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κο Τάσο Μαυρόπουλο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 στο Υπουργείο. Την Π.Ε.Ε.Π.Σ. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Μάκης Τσιουγκρής , ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Πετράς και ο Οργανωτικός Γραμματέας Νίκος Μαρκοζάνης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία έγινε σε εγκάρδιο και δημιουργικό κλίμα, αποτέλεσε την επίσημη αρχή συνεργασίας με την νέα κυβέρνηση, με σκοπό τόσο την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας για τον θεσμό του Εθελοντή Πυροσβέστη, όσο και την προώθηση επίλυσης του χρονιζόντων προβλημάτων, όπως της χορήγησης στολής και Μέσων Ατομικής Προστασίας, καθώς και άλλων τεχνικών ζητημάτων, τα οποία θα βελτιώσουν τον θεσμό και θα καταστήσουν αποτελεσματικότερο το έργο του εθελοντισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Το Υπουργείο επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει στην επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων, γι’ αυτό και καθορίστηκε στενότερη συνεργασία με τον κ. Μαυρόπουλο με σκοπό την διεξοδικότερη ενημέρωση και την περαιτέρω διευθέτηση των εκκρεμοτήτων.

Η Π.Ε.Ε.Π.Σ. εκφράζει την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι τα εύλογα, δίκαια και ανιδιοτελή αιτήματά της, προς όφελος όλων του εθελοντικού προσωπικού του Π.Σ., βρίσκουν ανταπόκριση από τη Πολιτεία κι ευελπιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστεί δυνατή και η υλοποίηση τους.

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Σεραφείμ Τσιουγκρής
Δημήτριος Ζέρβας
Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος
Σωζοπόλεως 28,Αθήνα ΤΚ 10446
Τηλ:210-8044999, Fax 210-8044799

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.