Διήμερη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στα «τροχαία ατυχήματα» από τη ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας

 

7/4/2015

Διήμερη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στα «τροχαία ατυχήματα» διοργανώθηκε, από τη ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας. Η εκπαίδευση διάρκειας δύο ημερών, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 /4 /2015, στις εγκαταστάσεις της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Λάρισας στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης  των πυροσβεστικών υπαλλήλων της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, με εκπαιδευτή – εισηγητή  τον Αντιπύραρχος Αθανάσιο Χ. Μπαλάφα Αξιωματικό της 1ης ΕΜΑΚ του Π.Σ. και καθηγητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Θέμα της εκπαίδευσης  η «Οργάνωση Διάσωσης σε τροχαία ατυχήματα» με σκοπό τόσο την εμπέδωση των θεωρητικών αντικειμένων σε τροχαία ατυχήματα, όσο και των τεχνικών απεγκλωβισμού στην πράξη.
Στην εκπαίδευση συμμετείχαν οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι του 1ου Π.Σ. Λάρισας με τα κλιμάκια της δικαιοδοσίας του Π.Κ. Αγιάς και Π.Κ. Φαρσάλων, του 3ου Π.Σ. Λάρισας και υπάλληλοι της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει την επιχείρηση απόσυρσης – ανακύκλωσης μετάλλων «Αφοί Φλώρου» για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της καθώς και οχημάτων για την πραγματοποίηση της πρακτικής εκπαίδευσης.

Πηγή : Πυροσβεστικό Σώμα

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.