1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

 

4/3/2012

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, διανύοντας τον 4ο χρόνο της ζωής της και έχοντας σφραγίσει με τις πολυάριθμες εκδηλώσεις της τα εκπαιδευτικά δρώμενα της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και γενικότερα της Επείγουσας Ιατρικής στη χώρα μας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας με Διεθνή Συμμετοχή.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 27-29 Απριλίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου THE MET HOTEL.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται Συνέδριο τέτοιου μεγέθους για θέματα Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στη χώρα μας. Η παρουσία διακεκριμένων ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων ομιλητών με μεγάλη εμπειρία στο επείγον και καθολική αναγνώριση για την προσφορά και το έργο τους προσδίδει ξεχωριστές διαστάσεις στο εγχείρημά μας. Στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και παράλληλες εκδηλώσεις θα στοχεύσουν στην καρδιά του επείγοντος, φωτίζοντας τις σύγχρονες εξελίξεις στην τέχνη της αναζωογόνησης και της επί τόπου υποστήριξης της ζωής του βαρέως πάσχοντα και τραυματία στις αντίξοες συνθήκες του προνοσοκομειακού περιβάλλοντος.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε ένα ιδιαίτερα πολύχρωμο ακροατήριο που περιλαμβάνει ιατρούς διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων όπως ιατρούς του ΕΚΑΒ, γενικούς ιατρούς, αναισθησιολόγους, χειρουργούς, καρδιολόγους, παιδιάτρους και άλλους, διασώστες του ΕΚΑΒ, σπουδαστές και αποφοίτους των ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, νοσηλευτές, φοιτητές Ιατρικών Σχολών, εθελοντές διασώστες, μέλη των σωμάτων ασφαλείας όπως αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς, εκπαιδευτικούς αλλά και πολίτες με ενδιαφέρον και διάθεση να προσφέρουν βοήθεια σε επείγουσες καταστάσεις.

Το Συνέδριό μας φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα δημιουργικής συνάντησης όλων των ανθρώπων του επείγοντος στη χώρα μας, χωρίς κατηγοριοποιήσεις, διαχωρισμούς, προτιμήσεις και αποκλεισμούς.
Το επείγον μας χρειάζεται όλους!

Αγαπητοί φίλοι!
Οι άνθρωποι του επείγοντος συντονίζουν το βηματισμό τους, ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες, οραματίζονται το αύριο της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας.

Οι άνθρωποι του επείγοντος δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, 27-29 Απριλίου 2012!

Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου
Βουρβαχάκης Δημήτριος
Φορτούνης Κωνσταντίνος

Πηγή: Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.