Με 2ο Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή εξοπλίστηκε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών

Βαθμολογία

23/4/2012

Μέσω του κυρίου Bob Wright, Ειδικού Συνεργάτη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Βρετανική ΜΚΟ HeartBeat Community (http://www.communityheartbeat.org.uk/), δώρισε στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου έναν Φορητό Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή και συγκεκριμένα το μοντέλο Philips Heartstart FR2.

Με αυτή την πολύ σημαντική δωρεά, οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ρέθυμνο, απόκτησαν τον δεύτερό τους Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδιστή, ο οποίος πέραν των Υγειονομικών Υπηρεσιών και Αποστολών που εκτελούν οι Εθελοντές, θα χρησιμοποιείτε και από τα Αστικά Περίπολα Άμεσης Επέμβασης που κάνουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες εντός της πόλης του Ρεθύμνου, ειδικά κατά την τουριστική περίοδο, καλύπτοντας έτσι μέρος ενός μεγάλου κενού που υπάρχει λόγω της μη σωστής εφαρμογής της Υπουργικής Απόφασης που είχε δημοσιευτεί στο ΦΕΚ 219/τΒ/22.2.2007 και αφορά τόσο τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ, που συν των άλλων προβλέπει την υποχρεωτική τοποθέτηση ΑΕΑ σε Δημόσιους και πολυσύχναστους χώρους!Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά τον κ. Bob Wright και την HeartBeat Community για αυτή την πολύ σπουδαία δωρεά τους και την συνεχή στήριξη του δύσκολου έργου των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού!


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Μελχισεδεκ 6 – ΤΚ 74100, Ρέθυμνο
Τηλ. +30.28310.35083, Fax +30.28310.52303, Κινητό +30.69400.33340
rethymno@samarites.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.