Παγκύπρια Εβδομάδα Πυρασφάλειας με κύριο στόχο την πρόληψη

 

24/4/2015

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για 14η συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα για την Πυρασφάλεια. Με κεντρικό μήνυμα «Η πρόληψη είναι ευθύνη όλων μας» διοργανώνεται η Παγκύπρια Εβδομάδα Πυρασφάλειας από σήμερα μέχρι και τις 26 Απριλίου , που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου. Σήμερα δόθηκε διάσκεψη Τύπου για να εγκαινιαστεί η εβδομάδα Πυρασφάλειας, παρουσία του Υπουργού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, στόχος της Εβδομάδας Πυρασφάλειας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα πρόληψης και σωστής αντιμετώπισης των κινδύνων και κυρίως των πυρκαγιών που απειλούν την ύπαιθρο. Οι κοινές προσπάθειες είναι συνεχείς και κορυφώνονται στο πλαίσιο της Εβδομάδας, υπενθυμίζοντας και προβάλλοντας έντονα τα μηνύματα της Πυρασφάλειας μέσα από συντονισμένες δραστηριότητες.

Κορύφωση της Εκστρατείας Πυρασφάλειας θα αποτελέσει η εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το ερχόμενο Σάββατο.
H εκδήλωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ζωντανή σύνδεση με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και την εκπομπή «Παιδιά Στον Αέρα», άσκηση πυρόσβεσης, έκθεση πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά. Θα προσφερθούν Πυροσβεστήρες, συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την Πυρασφάλεια.

Πηγή: www.sigmalive.com

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.