Σεμινάρια για ναυαγοσώστες

 

30/4/2015

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – Συμμετοχής σε σεμινάριο απόκτηση διπλώματος Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «Περιβάλλον» του Δήμου Ιεράπετρα σε εκτέλεση της απόφασης  13/2015 του διοικητικού συμβουλίου, προτίθεται να συντονίσει τις προσπάθειες για  την πραγματοποίηση  στην Ιεράπετρα σεμιναρίου για την απόκτηση αναγνωρισμένου/νόμιμου διπλώματος Ναυαγοσωστικής Πισίνας ή και Παραλίας, με σκοπό την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας σε άλλες πόλεις.

Προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αναγκαίος ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαϊου 2015.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να γίνουν είτε:

1.Hλεκτρονικά (στην φόρμα υποβολής που έχει δημιουργηθεί) στην Ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας (ierapetra.gov.gr)  ή  εναλλακτικά

2. Στο κτίριο του δημαρχείου, 1ος όροφος στους υπαλλήλους κα. Μανουσάκη Γεωργία και κ.Βενιτουράκη Μαρίνο

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν με τον κ Σπυριδάκη Μιχαήλ, Πρόεδρο του ΝΠΔΔ, στα τηλέφωνα 2842089200 και 6944557076 .

Πηγή : www.cretalive.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.