Εκδήλωση Open Day Πυρασφάλειας στην Πάφο

 

30/4/2015

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για 14 συνεχόμενη χρονιά στον αγώνα για την Πυρασφάλεια. Με κεντρικό μήνυμα «Η πρόληψη είναι ευθύνη όλων μας» διοργανώθηκε η Παγκύπρια Εβδομάδα Πυρασφάλειας από τις 20 – 26 Απριλίου 2015, που τελούσε υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου.

Κορύφωση της Εκστρατείας Πυρασφάλειας αποτέλεσε η εκδήλωση στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall στην Πάφο, το Σάββατο 25 Απριλίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ζωντανή σύνδεση με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και την εκπομπή «Παιδιά Στον Αέρα», άσκηση πυρόσβεσης, έκθεση πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν Πυροσβεστήρες, συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την Πυρασφάλεια.

Η θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή του κοινού, έδωσαν πρόσθετη δύναμη στην προσπάθεια αυτή. Η ενημέρωση και η πρόληψη θωρακίζουν την έννοια της «ασφάλειας» και αποτελούν τις βάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κινδύνων, όπως οι πυρκαγιές.

Πηγή : http://offsite.com.cy

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.