Επιστολή Ο.Π.Ε.Δ.Τ ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ προς ΔΣ Δήμου Σιθωνίας για προβλήματα οχημάτων

 

4/4/2012

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΖΙΤΖΙΟ Ι.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ Π.Υ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ Β’ ΕΜΑΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΜΠΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟ
ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΙΑΣ: ΤΖΕΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΡΤΗΣ: ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Κύριοι
Το Δ.Σ. της ομάδας εθελοντών πυροπροστασίας και προστασίας της φύσης Δήμου Τορωνης «ΔΡΑΓΟΥΝΤΕΛΙ» πρέπει επειγόντως να σας ενημερώσει και εν όψει της αντιπυρικής περιόδου για την απόφαση του να παραιτηθεί από την διοίκηση της ομάδος.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα αλλά και από την περσινή περίοδο τα πυροσβεστικά οχήματα της ομάδος απασχολούνται από υπευθύνους του Δήμου για διαφορές δουλειές που δεν έχουν καμία σχέση με τον ρόλο που αγοράστηκαν τα ανωτέρω οχήματα.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργία του με αποτέλεσμα τα μέλη της ομάδας μας να κινδυνεύουν σε οποιοδήποτε συμβάν που πρέπει να φτάσουν αμέσως να κινδυνεύουν ακόμα και η ζωή τους.

Πρέπει να σας τονίσουμε ότι η ετοιμότητα αυτών των οχημάτων είναι σημαντικότατη.

Επίσης η εμφάνιση αυτών των οχημάτων σε δουλειές καθαρισμού καδών ,κατασκευή τσιμέντων ,καθαρισμών φρεατίων και καθαρισμών δεξαμενών πλήττει την εικόνα της ομάδας στους κατοίκους της περιοχής.

Μετά από 4 έτη δυστυχώς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην είμαστε δίπλα στους κατοίκους και στη φύση που τόσο αγαπάμε.

Δεν μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες χωρίς εργαλεία και είναι απόλυτα κατανοητό σε όλους.

Τα πυροσβεστικά οχήματα πρέπει να χρεωθούν εγγράφως στην ομάδα για να μπορεί έτσι να τα έχει σε ετοιμότητα κάθε στιγμή και να τα διαχειρίζεται μόνο η ομάδα μας.

Θα σας παρακαλέσουμε να παρθεί γρήγορα μια απόφαση ειδάλλως η ομάδα μας θα πάψει να λειτουργεί με συνέπειες να μην μπορούμε να βοηθήσουμε τον πανέμορφο τόπο μας και πάνω απ όλα τους συμπολίτες μας. Δυστυχώς οι συνέπειες θα είναι προκλητικές ίσως και καταστροφικές.

Εάν η ομάδα δεν είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της θα τις προσφέρει κάποιος ανειδίκευτος εργάτης του δήμου που δεν γνωρίζουμε σε πόση ώρα θα καταφθάσει στο συμβάν και εάν δεν παρευρεθεί κάποιος στο συμβάν θα αναγκαστεί ο πολίτης να καλέσει την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία έχει βάση στον νέο μαρμαρά περιμένοντας να καταφθάσει στο σημείο σε 45 ίσως και 60 λεπτά.

Μπορείτε να καταλάβετε ότι στην περίπτωση αυτή η ζημία θα είναι καταστροφική.

Μέχρι την λήψη της ανώτερου αποφάσεως όλα τα μέλη της ομάδας δυστυχώς δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους που θέλουμε να τονίσουμε ότι ήταν πάντα χωρίς καμία αμοιβή.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. Ο.Π.Ε.Δ.Τ

Τηλ. 2375041112 – Κιν.6973802280
E-mail: dragoudeli@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.