Ο Ομιλος Φίλων του Δάσους & η Eθελοντική ομάδα Ο.Ε.Δ.Δ.

 

1/4/2012

Μετά την δέσμευση του ομίλου κατά την εκπομπή “στον Τόπο του Συμβάντος” με τους Συμεών Μπανό και Ρέτσιο Ιωάννη, για μια νέα επαφή του ομίλου με τις όμορες εθελοντικές ομάδες του τομέα μας και σε επαφή που είχαμε με τον πρόεδρο της εθελοντικής ομάδας Ο.Ε.Δ.Δ., πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη μας επαφή.
Οφείλουμε να πουμε ότι οι εντυπώσεις μας από τους εκπροσώπους της κ. Κίμωνα Παντελίδη και τον κ. Μιχάλη Σίμο ήταν πολύ καλές!

Η συζήτηση κινήθηκε γυρω από τα θέματα που απασχολούν και τις δυο ομάδες (είναι κοινά άλλωστε) προβλήματα και ανησυχίες αλλά και σε προτάσεις για την συνεργασία μας, εν όψη της νέας αντιπυρικής περιόδου!

Μας παρουσίασαν ένα πιλοτικό πρόγραμμα που έχουν ξεκινήσει για άμεση πληροφόρηση του Π.Σ. σε σχέση με την αμεσότητα των δυνάμεων σε έμψυχο δυναμικό αλλά και σε οχήματα και μέσα πρόληψης και καταστολής!

Από την μεριά του ο όμιλος βρίσκει άριστο το πρόγραμμα αυτό και εκφράσαμε την επιθυμία μας για να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, άμεσα!
Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για μια επίσκεψη αυτήν την φορά στην έδρα της Ο.Ε.Δ.Δ.

Πηγή: Όμιλος Φίλων του Δάσους

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.