Παραμένει το πρόβλημα τονίζει ο Όμιλος Φίλων του Δάσους

 

1/4/2012

Επανερχόμαστε ξανά τονίζοντας για μια ακόμα φορά το πρόβλημα! Παρόλο που το πρωί της Κυριακής 1/4/2012 υπήρχε ένας άνθρωπος από τον φορέα διαχείρισης της Πάρνηθας, ενημερώνοντας όσους μπορούσε, έτσι ώστε να μην ξανά παρουσιαστεί το πρόβλημα με τα ατάκτως και παράνομα παρκαρισμένα οχήματα επί της ασφάλτου, δεν καταστεί δυνατόν από ένα μονό άτομο να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα!

Στις εικόνες που τραβήχτηκαν 2.20 το μεσημέρι βλέπουμε ότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο!

Δεν έχει υπάρξει καμία κίνηση από τους φορείς έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι από κοινού για αυτήν την κατάσταση!

Εμείς επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά το τεράστιο αυτό πρόβλημα, όπως επισημάνθηκε και στο (Συντονιστικό Περιφερειακό Όργανο) στις 28/3/ 2012, την προηγούμενη εβδομάδα στην νομαρχία ανατολικής Αττικής, τόσο από τον Δασολόγο κ. Θεοχαρη, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο του ομίλου ενώπιον των διοικητών της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ.!


Κάνουμε έκκληση προς όλους σας.

Ο καιρός καλυτερεύει συνεχώς… και πλησιάζουμε στην έναρξη της θερμοπυρικης περιόδου με την έναρξη αυτής την 1η Μαΐου!
Κύριοι θα υπάρξουν θύματα με αυτήν την κατάσταση και μετά θα επιρριφθούν ευθύνες προς όλους μας!

Με τιμή

Το Δ.Σ του Ομίλου φίλων του δάσους!

Πηγή: Όμιλος Φίλων του Δάσους

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.