Ο Δήμαρχος Πεντέλης, αναγνωρίζει το έργο των Εθελοντών & διεκδικεί την πριμοδότη

 

29/5/2012

1. Σας γνωρίζουμε ότι, οι Δήμοι για τις ανάγκες Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας αξιοποιούν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό την προσφορά εργασίας των εθελοντών. Υπάρχουν εθελοντές στο Δήμο μας που προσφέρουν χιλιάδες ώρες εργασίας αμισθί για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και για την πρόληψη πυροπροστασίας –πυρασφάλειας και κάθε φορά για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών που εκρήγνυνται στη περιοχή μας και όχι μόνο.

2. Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι αυτοί να αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις στις προσλήψεις για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

3. Προτείνεται μετά τα παραπάνω και εν όψει των προσλήψεων Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας (ανταποδοτικού) που θα προκηρυχθούν σύντομα, να χορηγηθεί επιπρόσθετα bonus 150 μορίων, που αποτελούσε το bonus της εντοπιότητας που καταργήθηκε.
Αυτονόητο είναι ότι οι εθελοντές που θα αμείβονται με το bonus αυτό θα είναι μέλη επίσημων εθελοντικών φορέων Πολιτικής Προστασίας εγγεγραμμένων στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών.


Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου Καψάλης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.