Έναρξη λειτουργίας Ιστοσελίδας της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

 

23/5/2012

Στην εποχή της ηλεκτρονικής πλέον ενημέρωσης, η Ομοσπονδία μας προχώρησε στην δημιουργία ιστοσελίδας με ηλεκτρονική διεύθυνση www.poeyps.gr, με στόχο την άμεση και πληρέστερη ενημέρωση όλων των συναδέλφων για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον εργασιακό μας χώρο. Έτσι θα έχουν όλοι την δυνατότητα να ενημερώνονται για τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου για όλα τα εργασιακά μας ζητήματα, την εξέλιξη όλων των σημαντικών νομοθετικών ρυθμίσεων που αφορούν την καθημερινότητά μας όπως επίσης και τις κοινές δράσεις με τις άλλες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας για κοινά μας όπως μισθολογικά ή συνταξιοδοτικά θέματα.

Ευελπιστούμε πως η δημιουργία της ιστοσελίδας, θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας, που θα συμβάλλει στην αντικειμενική διαμόρφωση άποψης για τα τεκταινόμενα στον εργασιακό μας χώρο.

Ο Πρόεδρος
ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο Γεν. Γραμματέας
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος
Αθήνα – ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 57, Τ.Κ. 10437
Τηλ: 2105248128 Τηλ. & Fax: 2105246754

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.