Σύσκεψη υπό την προεδρία του Αν. Yπουργού Προστασίας Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο

 

13/5/2015

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων Φορέων.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης τόνισε, μεταξύ άλλων, την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει το Υπουργείο στο σχεδιασμό για την αντιπυρική περίοδο, δηλώνοντας ότι βασική προτεραιότητα είναι η πρόληψη, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος επεσήμανε ότι πέρα από την προετοιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος, έχουν γίνει ενέργειες για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών, με εξειδικευμένα τηλεοπτικά spot και φυλλάδια.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου ανέλυσε στους Φορείς τον σχεδιασμό του Σώματος για την φετινή αντιπυρική περίοδο και εστίασε στη σημασία που αποδίδεται στον συντονισμό και τη συνεργασία όλων των Φορέων.
Ακολούθως, από τους εκπρόσωπους των εμπλεκόμενων Φορέων, αναλύθηκε ο επιμέρους σχεδιασμός καθώς και οι ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τη βελτιστοποίηση της ετοιμότητας και της αποτελεσματικότητας των Υπηρεσιών τους.

Πηγή : www.fireservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.