Δραματική διάσωση πυροσβέστη μετά από κλήση MAYDAY

 

16/5/2015

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου του 2015 στις 5.58πμ η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Lansing ανταποκρίθηκε σε κλήση με 7 πυροσβεστικά οχήματα, και 1 ασθενοφόρο (συνολικά 25 πυροσβέστες προσωπικό) σε μια κατοικημένη περιοχή για περιστατικό φωτιάς. Κατά τη διάρκεια της αρχικής προσβολής ο πρώτος πυροσβέστης (αυλοφόρος),  εισερχόμενος στον όροφο , σύρθηκε στο ξύλινο πάτωμα του σαλονιού και στη συνέχεια έπεσε μέσα από το πάτωμα το οποίο κατέρρευσε στο υπόγειο. Η Φωτιά ήταν ορατή σε όλη το διαμέρισμα αλλά και στο χώρο του υπογείου και οι συνθήκες καπνού ήταν πολύ δύσκολες. Μια κλήση MAYDAY ακούστηκε από τον πυροσβέστη που είχε πέσει στο υπόγειο.

Έγιναν προσπάθειες για τη διάσωση του πυροσβέστη μέσω της τρύπας (που έκανε πέφτοντας στο υπόγειο) και μέσω του εσωτερικού κλιμακοστάσιου. Ευτυχώς ο πυροσβέστης δεν τραυματίστηκε σοβαρά (τραυματισμός στον ώμο από πτώση πάνω σε τσιμεντένιο πάτωμα στο υπόγειο) και ήταν σε θέση οι συνάδελφοι του να σβήσουν την φωτιά παράλληλα με την διάσωση. Το όλο περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε σε βίντεο από 3 διαφορετικές εσωτερικές κάμερες κράνους.

Πηγή : YouTube

Ελεύθερη απόδοση Μετάφραση: Ιωάννης Ρέτσιος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.