Εκπαίδευση των Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ Ρεθύμνου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Βαθμολογία

22/5/2015

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, η ετήσια εκπαίδευση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου.

Την εκπαίδευση, η οποία είχε θεωρητικό και πρακτικό μέρος και εστίαζε στην αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών, την ασφάλεια του προσωπικού, χρήση μέσων και εξοπλισμού καθώς και στη συνεργασία μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, παρακολούθησαν συνολικά 35 Εθελοντές μεταξύ των οποίων η τελευταία εκπαιδευτική σειρά Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών (2014 – 2015) καθώς και αρκετοί παλαιότεροι Εθελοντές Σαμαρείτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του πρακτικού μέρους της εκπαίδευσης και στο περιθώριο της επίσκεψης που πραγματοποιούσαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, παραβρέθηκαν στο χώρο, παρακολούθησαν την εκπαίδευση και συνομίλησαν με τους Εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες, ο πρώην Υπουργός Δημόσια Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρεθύμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστεί θερμά για άλλη μια χρονιά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, τον Διοικητή κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη, την ομάδα εκπαιδευτών με Υπεύθυνο τον κ. Τάσο Αναγνώστου, τους Αξιωματικούς και όλο το προσωπικό για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία, δηλώνοντας για άλλη μια φορά παρόντες δίπλα τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Πηγή : www.samarites.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.