Επίσημη παράδοση του πυροσβεστικού οχήματος της Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου

 

24/5/2015

Την Κυριακή 17 Μαΐου, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της λέσχης μας, έγινε ο αγιασμός και η επίσημη παράδοση ενός πυροσβεστικού οχήματος από τον Δήμο Χίου στη Λ.Εφ.Ε.Δ. Χίου.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν:
O Διοικητής της 96ΑΔΤΕ ταξίαρχος Θ.Γρυμπίρης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Στ.Κάρμαντζης μαζί με τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας κο Ι.Κουντουριάδη.
Από τον Δήμο Χίου ο Αντιδήμαρχος κος Γεώργιος Μπελέγρης .
O υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Δήμου Χίου κος Γεώργιος Ζώας.
O Διοικητής Π.Υ. Χίου κος Ιάκωβος Αρχοντάκης.
Εκπρόσωποι από την ΣΕΑΝ Χίου.
Εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων Όμικρον και Αγιασμάτων.
Επαγγελματίες που μας βοήθησαν εθελοντικά καθ΄όλη τη διάρκεια της επισκευής και συντήρησης του οχήματος.

Η τελετή ξεκίνησε με τους εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης Χίου, Πατέρα Διονύσιο και Πατέρα Γεώργιο όπου έκαναν αγιασμό στο όχημα και στο κτήριο.
Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός και ευχαριστήριο σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν στην επισκευή του οχήματος από τον Γραμματέα μας και στη συνέχεια  σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κο Στ.Καρμαντζη, τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Θ.Γρυμπίρη, τον Διοικητή της Π.Υ. Χίου κο Ιάκωβο Αρχοντάκη και ακολούθησε ο αντιδήμαρχος κος Γ.Μπελέγρης και ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτικής προστασίας κος Γ.Ζώας όπου έκανε και την επίσημη παράδοση στον έφορο μας.
Μετά έγινε το παραδοσιακό σπάσιμο της σαμπάνιας στο σασί του οχήματος και πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας με ένα μικρό κέρασμα.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά τον Δήμο Χίου και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας όπου έδωσαν ένα ακόμα “όπλο” στα χέρια των εθελοντών, όσους μας βοήθησαν για την επισκευή του οχήματος και ιδιαιτέρως όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.