Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην 1η Ε.Μ.Α.Κ.

 

30/5/2015

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφθηκε στις 27 Μαΐου τις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ στην Ελευσίνα, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσο Μαυρόπουλο και το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα.
Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης .

Ο κ. Πανούσης ενημερώθηκε για τις δράσεις της 1ης ΕΜΑΚ, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, ενώ παρακολούθησε επίδειξη έρευνας και διάσωσης με τη συμβολή εκπαιδευμένου σκύλου. Επίσης ο κ. Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους της Υπηρεσίας και να ενημερωθεί για θέματα που τους αφορούν.
Με την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην 1η ΕΜΑΚ , ο κ. Πανούσης , ευχαρίστησε το προσωπικό για την πολύτιμη προσφορά του αλλά και την καίρια επέμβασή του σε συμβάντα ιδιαίτερα υψηλού βαθμού δυσκολίας, ενώ δήλωσε υπερήφανος για τη δομή και οργάνωση των Ειδικών Μονάδων Αντιμετώπισης Καταστροφών του Π.Σ. και ευχήθηκε καλή αντιπυρική περίοδο.

Πηγή : www.fireservice.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.