«Ανέβηκε» η Δασοπροστασία Πυρόσβεση Γλυφάδας

 

31/5/2015

Από τα μέσα Μαΐου 2015 ανέβηκε η ιστοσελίδα των Εθελοντών της Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Γλυφάδας. Με ένα κλικ στο http://dasoprostasia-pyrosvesi-glyfadas.gr βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στην εθελοντική δράση που βέβαια μετράει ήδη 6 χρόνια ζωής αφού δημιουργήθηκε το 2009 και ήδη έχει να επιδείξει στο ενεργητικό της πολλές δράσεις, ενημερωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις κ.λ.π.

Μια περιήγηση στην ιστοσελίδα των εθελοντών θα φέρει στην οθόνη σας την ιστορία της ομάδας, φωτογραφικό υλικό, νέα, οδηγίες – συμβουλές για αποφυγή ακραίων καιρικών φαινομένων, πρόληψη πυρκαγιάς. Θα σας ξεναγήσει στην Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ., την ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών Γλυφάδας, θα σας ενημερώσει για τον Εθελοντισμό και την Πολιτική Προστασία, για την ευθύνη του Εθελοντή, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας (μέσω της ειδικής φόρμας) με το πυροφυλάκειο της Γλυφάδας.

Δεν είστε εθελοντής και επιθυμείτε να ενταχθείτε στην εθελοντική ομάδα; Τώρα γίνεται ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Στην περιήγηση σας στο site θα μεταβείτε στην κατηγορία ΧΡΗΣΙΜΑ και συμπληρώνοντας τη ΔΗΛΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ θα δηλώσετε συμμετοχή για να ξεκινήσει η ενεργό σας δράση στην ομάδα.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 21 0964 3280 ή μέσω E-mail: pirofilakioglyfadas@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.