Ο όμιλος φίλων του δάσους μεγαλώνει!

 

2/6/2015

Μεγαλώνει όχι μόνο μέσα από τα χρόνια προσφοράς του και μέσα από την ανανέωση του με νέα και κυρίως νεαρά μέλη,  αλλά και μέσα από τον στόλο του σε οχήματα, που θα δώσει περισσότερες δυνατότητες στην ειδική ομάδα του την Δ.Α.Κ. Με την συλλογική και ομαδική δουλειά που γίνεται μέσα σε αυτόν και κυρίως με τους επικεφαλής του Ομίλου, παραλάβαμε  την Παρασκευή 2/7/2010  ένα ακόμα όχημα.

Πρόκειται για ένα όχημα Unimog 416 doka με το παρατσούκλι (aegagrus – κατσίκι)  Ένα όχημα πολλαπλών δυνατοτήτων με  απίστευτες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Με έτος κατασκευής το 1978, οπού και εντάχτηκε αρχικά στην διοίκηση του τότε δασαρχείου και κατόπιν στο Π.Σ., οπού και υπηρέτησε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το όχημα παρέλαβε αντιπροσωπεία της διοίκησης του ομίλου από τα αποθέματα της Ελληνικής πυροσβεστικής, μετά από τις σχετικές νομοθετικές ενέργειες που προβλέπονται.

Όμως ας μην μακρηγορούμε και ας περάσουμε στην παρουσίαση του οχήματος. Το όχημα  απαιτούσε μια γενική συντήρηση τόσο σε μηχανικά μέρη όσο και στα είδη φανοποιείας (λαμαρίνες) Μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την αρχική του κατάσταση με την σημερινή τελική του μορφή.

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και να μην αναφέρουμε και μέσα από εδώ τις ευχαριστίες μας για μέρος χορηγίας στα χρώματα την εταιρία color mania και τον ιδιοκτήτη της κ. Μουστάκα. Και επίσης το μέλος μας κ. Στυλιανό Συμαντήρη οπού χορήγησε την συσκευή ηχητικών σημάτων που τοποθετήθηκε σε αυτό.

Φυσικά και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη που  με την μικρή η` την μεγάλη βοήθεια κατάφερε να έρθει σε πέρας και αυτή η “αποστολή”.

Τους ευχαριστούμε όλους!

www.ofd.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.