Έγκαιρη επέμβαση Εθελοντικών Κλιμακίων του ΣΠΑΠ και του Δήμου Διονύσου σε πυρκαγιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα

 

7/6/2015

Με την έγκαιρη επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος και Εθελοντικών Κλιμακίων του ΣΠΑΠ και του Δήμου Διονύσου, απετράπη η εξάπλωση πυρκαγιάς στο Άνω Σούλι του Δήμου Μαραθώνα.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος 2 πυροσβεστικά αεροσκάφη, 6 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος και 7 οχήματα από τα Εθελοντικά Κλιμάκια του ΣΠΑΠ και του Δήμου Διονύσου.

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Γιάννης Μπούσουλας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου Παναγιώτης Τσούκας.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα Εθελοντικά Κλιμάκια του ΣΠΑΠ για άλλη μια φορά επενέβησαν εγκαίρως μαζί με τα αντίστοιχα του Δήμου Διονύσου, για να συνδράμουν το έργο της Πυροσβεστικής και πρόλαβαν μια πυρκαγιά στο ξεκίνημά της. Η επέμβαση ήταν ακαριαία και η φωτιά ετέθη γρήγορα υπό απόλυτο έλεγχο.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και τους Εθελοντές μας για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση. Όλο το καλοκαίρι οι Εθελοντές μας θα είναι εδώ στο βουνό για να αποτρέψουν ανάλογες περιπτώσεις».

Πηγή : http://spap.org.gr

1 Comment

  1.  

    Παρατηρήστε την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής Μαραθώνα!Ήρθαν άλλοι να μας βοηθήσουν κ οι δικοί μας ούτε ενα νερό στους πυροσβέστες!

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.