Πραγματοποιήθηκε το 47ο συλλαλητήριο της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ

 

9/6/2012

Πραγματοποιήθηκε το 47ο συλλαλητήριο της ΠΟΣΠΥΔ με σημείο συνάντησης το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ.
Στις 12.00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Παύλο Αποστολίδη. Το συγκεκριμένο Υπουργείο πρέπει να εκδώσει την Π.Υ.Σ. (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου).
Το έγγραφο για τις 1.500 θέσεις αποστάλθηκε στο Υπουργείο στις 05/06/2012 χωρίς πρωτόκολλο και αναπαυόταν στο γραφείο της κ. Γαλάνη.
Εντέλει ζητήσαμε την επίσπευση των υπογραφών των 1.500 ατόμων και του συμπληρωματικού αιτήματος των 406 ατόμων.

Η Π.Υ.Σ. για τα 1.500 άτομα απαιτεί 2-3 ημέρες γραφειοκρατική διαδικασία, δηλ. Δευτέρα έως Τρίτη θα έχει υπογραφτεί. Ζητήσαμε επίσπευση των διαδικασιών ώστε να υπογραφεί άμεσα με το ΣτΕ και το Γ.Λ.Κ. και το αίτημα των 406 θέσεων ώστε να βγουν συνολικά οι 1.906 θέσεις.
Παράλληλα με την ΠΟΣΠΥΔ παραβρέθηκαν και συμβασιούχοι συνάδελφοι στο ΣτΕ ώστε να βρεθεί η αλληλογραφία που αφορούσε τους 406 συναδέλφους.

Το αίτημα είχε αποσταλεί από το πρωί με fax και αναπαυόταν και αυτό με την σειρά του στα συρτάρια του ΣτΕ.
Εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΥΔ και συμβασιούχοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΣτΕ και τελικά το έγγραφο πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και το παρέλαβε η κ. Παπαδημητρίου και λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα συζητηθεί σήμερα 07/06/2012.
Σε συνάντηση της ΠΟΣΠΥΔ και συμβασιούχων με τον Αρχηγό Π.Σ. κ. Παν. Μπονάτσο αρνήθηκε να μας χορηγήσει τα 29158 Φ401.34 και 27197 Φ401.34 έγγραφα του Α.Π.Σ. που αφορούν τους 1.906 συμβασιούχους πυροσβέστες και μας παρέπεμψε στην ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ.

Πραγματοποιήθηκε και συνάντηση της ΠΟΣΠΥΔ και των συμβασιούχων πυροσβεστών με τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Ελευθ. Οικονόμου από τον οποίο ζητήσαμε συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να έχουν κλείσει οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να προχωρήσει η πρόσληψη των 1.906 συμβασιούχων. Σήμερα θα ενημερωθεί προσωπικά και ο Πρωθυπουργός κ. Πικραμένος.

Διαβάστε Περισσότερα στην Επίσημη Ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.