Διακριτικά σήματα Εθελοντικών Οργανώσεων και ρουχισμός

 

7/6/2012

Σκοπός του παρόντος είναι να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν τις Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας που είναι ενταγμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Έχει παρατηρηθεί ότι κάποιες Εθελοντικές Οργανώσεις φέρουν τα σήματα του Πυροσβεστικού Σώματος, των Εθελοντών Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος στις στολές ή/ και στα οχήματα τους, είτε αφορούν τις αντίστοιχες στολές.

Δεδομένου ότι αυτό κινείται στα πλαίσια της αντιποίησης αρχής, παρακαλούμε καταρχήν τις Εθελοντικές Οργανώσεις να αφαιρέσουν τα εν λόγω σήματα ή/ και στολές, τις δε Περιφέρειες και Περιφερειακές Ενότητες να τις συμβουλεύσουν αναλόγως όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.


Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας
Θεόδωρος Μπούφης

» Δείτε το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στο www.fire.gr

Σημείωση Αρχισυντάκτη
Ευχαριστούμε την Γ.Γ.Π.Π. για την αποστολή αυτής επιστολής που απεστάλη στους αρμόδιους φορείς και στο www.fire.gr και ευελπιστούμε στην συμμόρφωση των εθελοντών της Π.Π.

3 Comments

  1.  

    Φωνη βοωντος εν τη ερημω πειτε του Κυριου Μπουφη. Αν απο μονος του ή καποιο κλιμακιο ελέγχου δεν περιλαβει τις ομαδες μια μια δε προκειται να βγει κατι απο αυτο.. Και οχι μεσα στους χωρους των ομαδων αλλα κατα την διαρκεια του συμβαντος και εννοειται απροειδοποιητα… Ποτε δηλαδη… Αρα αν δε λαβει δραστικα μετρα, κυριε ρετσιο, κυριοι αναγνωστες, κυριε Μπουφη, μην περιμενετε ασπρη μερα…

  2.  

    Μήπως υπάρχει ακόμα εκείνο το αρχείο με το έγγραφο, γιατί δυστυχώς πλέον ο σύνδεσμος δε παραπέμπει κάπου πλέον

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.