Επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στον Όμιλο Φίλων του Δάσους

 

6/6/2012

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επέλεξε τον Όμιλο φίλων του δάσους για την ενημέρωση του γύρω από την δασοπροστασία και γενικά για την οργάνωση αυτής.
Του αναπτύχτηκε το σχέδιο δράσης και η οργάνωση του ομίλου αλλά και των φορέων που δραστηριοποιούνται γύρο από την Πάρνηθα αλλα και γενικά γυρω από την δασοπροστασία.
Ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις εθελοντικές ομάδες “σφραγίδες” όπου και ο ίδιος κ. Σαμαράς είναι ενημερωμένος και εχει υπόψη του για αυτές…
Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις μας όπου και εξέφρασε την έκπληξη του για αυτές μέσα στην καρδιά την Πάρνηθας και την σημαντικότητα της στρατηγικής τους θέσης.

Πατήστε για Μεγέθυνση

Παρόντες στην ενημέρωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις μας ήταν φορείς και πρόσωπα που εμπλέκονται στην προστασία του δάσους και όχι μονό.

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του φορέα διαχείρισης εθνικού δρυμού της Πάρνηθας κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος , από τη πλευρά της πυροσβεστικής υπηρεσίας οι κ. Παπαγεωργίου Βασίλειος, (Άρης Αττικής), Κούτρης Περικλής (Άρης Αθηνών)και ο διοικητής του 6ου Π.Σ. κ Ανδριοπουλος Μιχάλης, Ο διοικητής του Α.Τ. Τατοιου κ. Αδάμ Ηλιακόπουλος και εκπρόσωποι των Θυροφυλακων καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ, κ. Βασίλης Λαζάρου.

Πατήστε για Μεγέθυνση

Πατήστε για Μεγέθυνση

Πηγή : www.ofd.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.