Συνάντηση της Π.Ε.Ε.Π.Σ. με τον Διοικητή ΠΥ Μεσσηνίας

Βαθμολογία

6/6/2012

Συνάντηση με τον Διοικητή των Π.Υ. Μεσσηνίας Πύραρχο Βασίλειο Καπέλιο είχαν στις 25 Μαΐου 2012 ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Ε.Π.Σ., Μάκης Τσιουγκρής και Δημήτρης Ζέρβας, στο πλαίσιο πρόσκλησης που δέχτηκαν από τον Δήμο Μεσσήνης προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός και Αντιπυρική Προστασία».
Στη συνάντηση ο κ. Τσιουγκρής ενημερώθηκε από τον κ. Καπέλιο για τους στόχους που έχει βάλει η Διοίκηση Π.Υ. Μεσσηνίας στο πλαίσιο προσπαθειών της για την ανάπτυξη Εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στο Νομό και γενικότερα για την προώθηση του εθελοντισμού στο Π.Σ. σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους και φορείς. Ακολούθησε γενικότερη συζήτηση σχετιζόμενη με θέματα Εθελοντών Πυροσβεστών, καθώς και για την φετινή αντιπυρική περιόδο.

Πατήστε για Μεγέθυνση

Από την πλευρά του ο κ. Τσιουγκρής συνεχάρει τον κ. Καπέλιο για την συγκροτημένη προσπάθεια που καταβάλει προς την κατεύθυνση στήριξης του εθελοντισμού, επισημαίνοντας ότι δυστυχώς τέτοιες ενέργειες λίγα στελέχη του ΠΣ ακολουθούν.

Από το Γραφείο Τύπου της Π.Ε.Ε.Π.Σ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.