Πάτρα: Εκπαίδευση τεχνικών ασφαλείας και ομάδων πυροπροστασίας της ΒΙΠΕ από την πυροσβεστική

 

22/6/2015

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ Πατρών, στα πλαίσια εκπαίδευσης – ενημέρωσης προς τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα – ενημέρωση πρόληψης και καταστολής πυρκαγιών σε συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΔΕ, την Παρασκευή 12/06/2015 και ώρα 09:00 στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Βι. Πε. Πατρών. Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα – ενημέρωση αναφερόταν σε Τεχνικούς Ασφαλείας και Ομάδες Πυροπροστασίας.

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν είναι:

Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα – ενημέρωση παρακολούθησαν 50 άτομα περίπου τα οποία ήταν Τεχνικοί Ασφαλείας και Ομάδες Πυροπροστασίας των μελών του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ., ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, ΣΕΒ Δυτικής Ελλάδος , Πανεπιστήμιο Πατρών, Δήμος Δυτικής Αχαΐας και ΕΤΒΑ Βι.Πε. Πατρών. Στην εν λόγω εκπαίδευση παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Ελλάδος κ. Γιανναδάκης Αθανάσιος, μέλη του Δ.Σ. Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ. Πατρών, ο Διοικητής της Π.Υ. Βι. Πε. Πατρών Αντιπύραρχος Ανδρέας Παν Στεμπίλης και ο Υποδιοικητής Δημητρόπουλος Παν.  Ανδρέας.

Πηγή : www.patrasevents.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.