Κύμα Εμπρησμού χτυπά το Ντιτρόιτ τη νύχτα

 

4/7/2012

Ντιτρόιτ (WDIV) -Ο Δήμαρχος του Ντιτρόιτ Dave Bing, δήλωσε τη Δευτέρα ότι 164 πυροσβέστες θα απολυθούν μέχρι το τέλος του Ιουλίου.
Από τότε που έγινα δήμαρχος, έχω κάνει τη δημόσια ασφάλεια ύψιστη προτεραιότητα μου και έχω πει ότι θα προστατεύσω τις θέσεις εργασίας των αστυνομικών και των πυροσβεστών, αλλά η δημοσιονομική πραγματικότητα το έχει κάνει αυτό αδύνατο, δήλωσε ο Bing. Ο Bing είπε ότι η διοίκηση του έχει «την καλή διάθεση» να δώσει ομοσπονδιακή επιχορήγηση για την επαναπρόσληψη των 108 πυροσβεστών. «Πολλοί, αν όχι οι περισσότεροι, από τους εναπομείναντες 56 πυροσβέστες αναμένονται να τους ξανακαλέσουν στην πυροσβεστική υπηρεσία μέσω των πιέσεων που ασκούμε,” δήλωσε ο Bing.

Μέχρι η Πυροσβεστική Υπηρεσία να λάβει την επιχορήγηση, ο Bing, δήλωσε ότι ο Επίτροπος Πυροσβεστικής Don Austin και το προσωπικό του έχουν αναπτύξει ένα σχέδιο για να διατηρήσουν την ασφάλεια στην κοινότητα:

 • Καλύτερα και πιο εκσυγχρονισμένα πυροσβεστικά οχήματα από παρακείμενους τομείς ευθύνης και ενεργοποίηση της χρήσης των πρόσφατα εγκατεστημένων συστημάτων GPS σε αυτά για την καλύτερη μετάβαση του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,
 • Διεξαγωγή ενδελεχούς αξιολόγησης κινδύνων / ανάλυση κέρδους της εσωτερικής έναντι εξωτερικής πυρόσβεσης,
 • Αύξηση της χρήσης των CERT και του Πυροσβεστικού Σώματος,
 • Συνέχιση της εκπαίδευσης των πολιτών στις κοινότητες για την πρόληψη των πυρκαγιών

  Η ανακοίνωση του δημάρχου έρχεται την ίδια ημέρα που οι πυροσβέστες αγωνίστηκαν ενάντια σχεδόν μιας ντουζίνας εμπρησμών σε μια περιοχή στην ανατολική πλευρά της πόλης.

  Έντεκα πυρκαγιές έστειλαν φλόγες και καπνό στον ουρανό σε διάφορα κτίρια στην περιοχή της Chene και Ferry. Τα περισσότερα από τα κτίρια που καίγονταν ήταν κενά, αλλά μια εκκλησία και ένα κτίριο είχε ανθρώπους που ζούσαν μέσα σε αυτό.

  Ντιτρόιτ: Πυροσβεστικά Στατιστικά

 • Σύνολο Ένστολων και Πολιτικού Προσωπικού= 1.257
 • Σύνολο Ορκωτών Πυροσβεστών = 881
 • Σύνολο Προνοσοκομειακών (Emergency Medical Technicians) = 248
 • Συμβάντα Πυρκαγιών = κατ ‘εκτίμηση 30.000 κλήσεις για την υπηρεσία ετησίως. Με κατ’ εκτίμηση 9.500 ψευδείς αναγγελίες.
 • Παροχή Προνοσοκομειακής Φροντίδας = Εκτιμώμενες 135.000 κλήσεις για την υπηρεσία ετησίως.

  Πηγή: www.firefighternation.com
  Μετάφραση Ελεύθερη Απόδοση στα Ελληνικά για το Fire.gr, Στέλλα Ζαργάνη

 • Κάντε το πρώτο σχόλιο

  Υποβολή απάντησης

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


  *


  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.