Κοντά στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ο αν. Υπουργός Προστασίας Γ. Πανούσης

 

11/7/2015

Tο απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου έγινε η συνάντηση του Αν. Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ι. Πανούση με τον Δήμαρχο κ. Β. Πιστικίδη με αντικείμενο τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου. Τον υπουργό συνόδευαν και συμμετείχαν στη σύσκεψη ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δ. Αναγνωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τ. Μαυρόπουλος. Από πλευράς Δήμου παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπουρνούς, Α. Παλπατζής, Π. Καλφαντής, Γ. Κοκκόλης και Δ. Τσεβά.

Τέθηκαν από την Δημοτική Αρχή και συζητήθηκαν, το θέμα της ακόμα καλύτερης αστυνόμευσης του Δήμου, η ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα του «αστυνομικού της γειτονιάς», το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης της Ραφήνας και οι δυσκολίες που επιφέρει στο κυκλοφοριακό.

Επίσης τέθηκαν και ζητήματα που έχουν σχέση με την προστασία από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές και αιτήθηκε η ενίσχυση των Εθελοντών Πυρόσβεσης του Δήμου με την παροχή ενός πυροσβεστικού οχήματος από την ΠΥ. Η ανταπόκριση του κ. Υπουργού ήταν θετική και δρομολογήθηκαν λύσεις για τα προβλήματα που απασχόλησαν την συνάντηση.
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την ταχύτατη και αποτελεσματική αντίδραση του στο θέμα που είχε δημιουργηθεί προ μηνών με την ομάδα ΔΙΑΣ – που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη περιοχή του Δήμου – αλλά επίσης και για την σημερινή επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε συντομότατα μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής.

Πηγή : http://www.irafina.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.