Σύσκεψη για την πυροπροστασία στο Δήμο Μεσσήνης

 

26/7/2015

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημαρχείο Μεσσήνης για την πυροπροστασία. Υπό την προεδρία του δημάρχου Γιώργου Τσώνη, συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ηλίας Πετρόπουλος, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι για κάθε ενότητα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Κωνσταντίνος Μπουρίκας και οι πρόεδροι των Συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου. 

Οπως ανακοινώθηκε, «συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα αναφορικά με την ανάπτυξη σχεδίων πυροπροστασίας. Παρουσιάστηκαν οι μέχρι τώρα ενέργειες για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων από δασικές πυρκαγιές και λήφθηκαν αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να αναπτυχθούν για να ενισχυθεί η πολιτική προστασία στο δήμο. Επίσης, ζητήθηκε από τους προέδρους η άμεση σύνταξη τοπικών σχεδίων καταφυγής των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην καταγραφή των ατόμων με προβλήματα κινητικότητας και υπόδειξη του χώρου κατοικίας τους στην ΕΛΑΣ».

Πηγή : www.eleftheriaonline.gr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.